Gårdagen hos mormor

I går var jag hos mormor medans matte var hos jobbcoach. Jag hade de jätte bra =) Träffade till och med på matte på stan när hon hade lunch. Jag blev jätte glad!
Jag var på stan då och ragade brudar med mormor. Fick faktiskt ett napp, men bestämde mig för att hon var för tråkig. De var en tik som var brun och krullig. Ganska stor i samma höjp som mig ungefär. Hon var jätte söt. Hon hette Busan. Hon hade två rosetter i håret, urgulligt tycker jag! Meeen.. Hon var TRÅKIG!! Hon ville inte leka utan baaara flirta. Usch! Neej dom brudarna bojkottar jag =P Bättre lycka på nästa raggarrunda med mormor =D
Jaa sen tänkte jag ju ladda upp 2st film klipp på bubblare och lägga här. Men deras sida är jäääämt trasig typ. De funkar inte... LESS!
Jaja! Får lägga ut några bilder ist.
Jag lekte en massa hemma hos mormor.
Sen blev de mys med mormor.
Sen saknade jag matte ganska mkt så jag stod och kollade efter henne i fönstret.
Ja när jag kom hem var jag rätt trött. De finns en video på de. Meeeen de funkar inte att lägaa upp just nu. Men gör de senare då.
Voff voff!

Jaaa, mormor!!

I dag ska jag till mormor! Alltså mattes mamma.
Matte ska iväg till en jobbcoach hon går till på tisdagar och då får jag ta hand om mormor medans hon är där. Jag älskar att vara hos mormor. Där får man massor av korv och kakor. Ibland nå så lyxigt som kött eller liknande! Men schhh! Matte får inget veta! Haha!
Jaa.. Nu väntar jag bara på att vi ska gå till bussen för vi ska åka buss dit. Jag älskar att åka buss. De är så mkt människor man kan kolla på.
Men vi hörs nog senare i dag!
Voff voff!

Hahaa!!!

Jag har fler läsare på min blogg än matte har på sin blogg!! =D

Nej nuuuuu.........

Nu ska jag och matte dra igång bloggen igen! Jiiippie!
Vi har inte haft någon kamera, men nu har vi! Matte köpte en ny mobil med en bra kamera på så de kommer bli lite olika bilder här igen så ni kan följa min vardag igen.
Ja.. Jag kanske ska skriva om dagen i dag då..
I dag fick jag ingen mat i morse!!! JAG BLEV ARG SOM ETT BI och tänkte meeeen haaallå?!?! Djurskyddet var är ni? Men matte sa att vi skulle få åka in till stan och köpa ny mat åt mig. Så jag lugnade ner mig lite. Tur att jag hade min bitring att tugga på så länge =)
Nu är vi hemma igen och jag är mätt och belåten i magen. Så nu blir de till att sova på maten.
Jag kanske skriver nå senare idag om de händer nå roligt!
Voff voff!

RSS 2.0