Filosoferar...

Här i stekar Stockholm tror man att de är stress överallt.
Men jag... Jag filosoferar mest jag =)
Voff voff!

ÄNNU mer stekig är jag nu ^^

Jag har fått post i dag för andra gången i mitt liv. Matte kom med ett kuvert som var rätt tjockt. Hon öppnade och där i låg ett halsband, ett jätte snyggt. Ja blir inte alla tikar tokig nu så vet jag inte =P Det är ett fästinghalsband som ska hålla små kryp borta. Uscha! Äckliga saker de där!!
I går var jag och tränade matte i lite freestyle. Gick rätt så bra, lite styrig var hon allt. I dag blir de inge träna säger hon. Vi ska vila i dag ^^
Ja de var allt jag hade att rapportera från stora staden Stockholm.
Voff voff!

Upprörd så jag kräks tror jag!!

Matte hittade en arktikel på internet som hon läste för mig. Jag trodde jag skulle kräkas! Usch är så upprörd nu så jag knappt kan skriva med mina vackra tassar.. Läs artikeln nedan genom at klicka på bilden.
Jag tycker så synd om dessa tikar och sånt som får genom gå detta.. Jag skulle vilja rädda dom och föra allihopa till mig så ska dom få se på riktig kärlek.
Jaa, annars har jag inte så mycket mer att dela med mig just nu.
Voff voff!

Stekarhunden i stekarstan Stockholm

Ja neej.. De har ju vart flyttar hit och flyttar dit nu, så jag har ju inte kunnat haft ro att sätta mig och skriva. Matte har inte hjälpt mig nått och inte Tessie heller för dom har haft det fullt upp.

Iaf så är jag nu storstads hund =D Jag är väääärsta stekarn, jag har egen uteplats med utsikt över Mälaren! SLÅ DE NI =P På bilden syns inte Mälaren för det är så soligt, men här sitter jag och kollar på alla stekarbåtar som åker förbi.
Ja sedan nedanför kullen här så finns en strand, den ligger typ 75 meter härifrån när man går människovägen dit. Men jag tog hundvägen själv en dag här. De var inte alls långt ^^ Jag sprang ner och tog mig ett dopp och hoppade lite i vattnet. Sedan kom Tessie och förstörde allt =( Jaja.. Jag hade ju inte bett om lov liksom.
Jaa.. Så här sitter jag stekarhunden i stekarstan Stockholm!
Voff voff

RSS 2.0