Lördag i Stäket =P

Ja nu är de helg och lördag. Jag får ha mamma hemma hela helgen =) Sånt mys!
Men jag hade faktiskt viljat vara i Värmland hos min "husse" kan man kalla honom för de redan tro? Hihi!
Min husse är så himla mysig ju, han kan man gosa med hur mkt som helst. Åh så go han är.
Tror han tycker jag är rätt go också.
I dag vet jag inte vad som händer, men förmodligen en massa häng i trädgården för de är fin väder ute nu.
Voff voff!

Långtprommis!!..

Tja, glad hund här då. Jag har det så jäkla bra som har både Tessie och mamma som skämmer bort mig med kärlek och prommisar. ♥

I dag har mammas bror vart på besök och hans dotter, värsta gulliga ungen faktiskt. Pratade lite mycket dock så jag förstod inte riktigt, så jag slickade mest på henne. Hon hade ju lixom så mycket godis och grejs över sig så jag passade på att ge lite lööööööve och samtidgt få smaska i mig lite.

Sen har jag vart ut på lång prommis med Tessie. Vi gick ganska långt, på hemvägen var hon faktiskt lite för bossig, men för att göra henne nöjd och glad så gjorde jag som hon sa, fick mycket beröm så är lite stolt. 

Vi satte oss på en bänk med och tittade ut över mälaren, och folk som gick förbi. Inga heta tikar denna gång, men jag är på min vakt och hoppas alltid det ska komma någon läcker pingla runt hörnet.
Tessie viskade en hemlis i mitt öra med, och tog en bild somtidigt, kan lova att jag blev lika överasskad och fundersam som jag ser ut på bilden... 


Sen måste jag dela med mig av en bild som Tessie tog i går när jag och mamma sov i soffan. Den är så mysig!!! Det är så mysigt att ligga nära mamma och lukta och känna sig trygg. Jag älskar min mamma, hon är BÄST!!!!!!! Voff, Voff!!ZzzzzzZZzzzzz...Hej på er, Tessie här.
Gäst bloggar lite hos Zantos, min älskade gudson. Han sover, nått han är duktig på. 
Ja gömma sig för dammsugaren är han rätt bra på med :) 
Jag vill bara bjuda på dessa 2 bilder, han är ju bara för söt, tycker ni inte!?RSS 2.0