Haft finbesök i helgen =)

Helgen har vart hård.

Vi har haft finbesök av farsan och hans människovalp Theo. Vi har fotograferat en massa och myst också.
Så i dag blir de inget långt inlägg.
Voff voff!

Promminix!

I bland är det inte lätt att vara så snygg som jag är. Alla ska fota mig. Blir lite trött på det i bland, men man får ställa upp. Min gudmorsa Tessie var den som höll i kameran denna gång när vi var ut och gick.
Mötta värsta bruttan med, hon löpte.. Jag bara veeeeeet att hon ville ha mig, ojoj! Men ne, gudmorsan tyckte inte det var någon bra idé så det var ju bara att hänga med henne lixom.
Min helg är toppen bra annars.
Morsans snubbe är här, nu vet farsan. Han har med sig grabben sin med.
Så nice!!..

Ne, nu blir det mys i soffan med Gudmorsan hon ropar.
Voff,Voff!!

Får lite "scenskräck" ju!

Ojsan!
Jag såg nu att de är många som läst min blogg..
Får lite utav nån scenskräck. Vad läskigt att så många kollar på just min blogg ^^
Men vad roligt. Fortsätt skriv kommentarer då jag alldeles själv fixat färgen på kommentarlänken igen så den går att se.
Ja annars i dag har jag myst med min gudmorsa Tessie som jag skrev tidigare. Sen kom morsan hem och jag hjälpe henne ta lite kort på henne. Rätt nöjd blev jag faktiskt :)
Tassen som morsan har som tatuering är faktiskt min egen tass. Morsan hjälpte mig att trycka den på ett papper. Men usch så jobbigt de var. Jag fick hoppa in i badrummet på 3 tassar sen. Men de var de värt. Snyggt som attans ju!
Hur har eran dag vart då?
Voff voff!

Mys delux!

Jag är så glad nu alltså. Tessie kom just hem, jag har bara sett henne lite snabbt i tisdags och onsdags. Hon kom hem och var ut med mig sen åkte hon igen. Men nu, nu säger hon att vi ska mysa.. älskar att mysa med min fina gudmorsa. Har inte tid att skriva mera, nu ska jag gosa ner mig i soffan tillsammans med Tessie. Wohooooo!!!!


Voff, Voff!

Slapp dag med Kurtan...

I dag har jag vart hemma mycket själv. Men jag har ju sån tur att jag har Kurt, min kompis som farsan säger att han tydligen hittat på IKEA. 

Jag tycker om min Kurt otroligt mycket. Jag både kramas och brottas med honom om dagarna.

I bland får han till och med följa med mig ut på upptäcksfärd.
Voff voff!

Trött...!

Godmorgon allihopa! Ja jag är vaken jag.. har precis gått ut med morsan. Trött är jag som fasen. Jag tänkte att jag svarar på kommentaren jag på ett av Kina inlägg här så alla ser det. I kommentaren blev jag informerad om att min "kommentera knapp" inte syns. Det var ju inge bra. Det ska jag fixa. Men inte nu. Jag läre ju passa på att vila för morsan ska till jobbet och Tessie är inte hemma. I kommentaren frågade också varför jag här sånt smalt stryphalsband på mig. Jaa.. de är ett snakehalsband heter det. Det är mest där för att vara fint. Och de nöter inte ut min fina päls som vanligt stryp gör. Jag här egentligen ingen användning för det då jag går lös ganska ofta och annars inte dras så mkt i kopplet. Ja då vet ni det ^^ Nu får det bli bädden och sooooova en massa!! Voff voff!!!!

Åh längtar efter solen!

I dag har jag längtat så efter solen. Jag älskar ju att steka i solen. Jag blir ju så sjukt snygg i solskenet också.

Dessutom kan man leka massor utan att bli blöt och sånt!
Voff voff!

Åh längtar efter solen!

I dag har jag längtat så efter solen. Jag älskar ju att steka i solen. Jag blir ju så sjukt snygg i solskenet också.

Dessutom kan man leka massor utan att bli blöt och sånt!
Voff voff!

Slappdag med morsan...

I dag har jag och morsan haft en slapp dag, har inte gjort särkilt mycket. Jag är ganska trött faktiskt. Är nog trött sen farsan var här och hälsa på, vi lekte en massa då :)
Hade de riktigt skoj, gillar min farsa jag :)
Voff voff!


Helgen

Hejsan svejsan!

I fredags kom farsan hit på besök. Gissa om jag blev glad?! Jag kasta mig framför honom, på honom... Jaa ni förstår jag blir så lycklig när jag träffar honom. 

I går var jag, morsan och farsan ut och tog massa kort. Jaa.. Som jag sagt förut. Jag ÄR ju bara FÖR snygg!!!Kommer mer bilder senare nå tag. Nu ska jag lägga mig och sova en stund med mina "bäbisar", alltså mina gosedjur.

Voff voff!

Morsan fjantar runt..

Åh!!!
Som ni kanske vet så har morsan köpt ny kamera så nu är hon helt lyrisk och tar en jäkla massa bilder. Hon knäpper massa fjantiga bilder på mig. Men kanske går de hem hos alla tikar?? =PNå brudar! De är bara att höra av er! Här ser ni ett hett kap, en stekar hund från Stäket!

Voff voff!

Stekarn..


Jag är så het, så het... ojoj.. blir snyggare och snyggare för varje dag som går, kom igen nu brudar, vad väntar ni på!?.. 

Voff, voff!

Nej nu är de dags!

Nej nu är de dags att jag släpper fram Stockholmaren i mig. Jag bor ju i Stockholm nu mer och jag har ju faktiskt börjat skälla på Stockholmska liksom =P Jag kommer att börja skriva lite annorlunda här nu mer så att ni vet ^^
Voff voff


Fotografering...

Voff på er!!
I går var jag med matte och "gudmor" och knäppte kort med mattes nya kamera. Ojojoj vilka bilder de blev liksom. -matte och Gudmor Tessie blev jätte fina!
Men jaa, även jag fick vara med. Jag tvingade matte och Tessie att Kurt skulle få vara med. Jag har döpt honom till de. Min vän Kurt!
Blev en bild på bara mig också =)
Mer foton en annan dag kommer de. Matte sa att jag får vara hennes modell mycket framöver och va fasen, klart man ställer upp. Jag är ju trots allt ruskigt snygg ;)
Voff voff!

Sol i Stäket i dag =)

I dag har de var sol i Stäket och jag har fått sola lite, jag älskar ju att sola. Åh!!
Hoppas de blir sol i morgon också!
Matte har vart och köpt mat åt mig i dag för de började sina i min mattunna. Och blir jag utan mat blir jag typ som en varg! Jag tar ALLT jag kommer åt! Hahaa!!

Voff voff!

Nu har de gått lite tid...

Ja nu var de ett tag sen jag skrev här. Har inte riktigt haft orken att skriva. Har latat mig rätt mycket och har vart med min nya husse en del.
Min nya husse är riktigt bra han! En riktig mysig en, han är värsta bra på att mysa och klia min mage en massa =)
Jag har fått en ny bäbis av honom också, åh jag ÄLSKAR den!!
Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan med matte och min "gudmor" Tessie!
Voff voff

RSS 2.0