Får man skryta lite?!

Jag sitter och har ett litet freestyleryck här. Jag gick igenom allt jag kan och vad de är vi ska träna på. SHIT vad jag är duktig jag kan hur mkt som helst ju =P
Detta kan jag
 1. Åttan (Går en åtta runt benen på matte)
 2. Slalom (Går slalom mellan benen på matte)
 3. Snurra (Snurrar runt medsols)
 4. Spinn (Snurrar runt motsols)
 5. Om (Cirklar runt runt matte)
 6. Hopp över ben
 7. Hopp (Hopp i luften bara)
 8. Upp (på bakbenen)
 9. Sitt fint
 10. Buga
 11. Gråta (skäms kan man också säga att de är, tass på nosen ni vet)
 12. Rulla
 13. Pang (Spela död alltså)
 14. Fot
 15. Work (fot på fel sida)
 16. Mellan (Går mellan mattes ben)
 17. Krypa
 18. Backa (Backa när matte går mot mig)
 19. Runda (Backa runt matte)
 20. Front (Går mittemot matte i sidled
Shit vad cooolt! Så här mycket kan jag när de gäller freestyle bara! Jag kan ju fler saker ockå, t.ex. att hämta kopplet och halsbandet och stänga skåpsluckor och visa matte vart maten finns varje gång jag är hungrig. Ojojoj, hon verkar vara senil hihi!
Nej nu ska jag kolla vad jag kan träna matte på egentligen.
Jag laddar upp en bild på när jag visar att jag kan ha en korv i munnen utan att äta upp den =P Nu är ni impad va!
Skicka beundrar mail ni alla tikar ;)
Voff Voff!

Träning i går =P

Hej hej!
I går tog jag matte på en promenad, skönt =) Efter en stund tar matte upp handen ur fickan och de visar sig att hon har ju GODIS i fickan!!! Så jag börjar genast att träna matte i freestyle. Matte blev jätte stolt över mig när jag helt plötsligt lärde henne front (när jag går framför matte i sidled)
Sen tränade jag henne på att stå stilla medan jag springer mot henne och stannar på vägen, och sedan kommer och sätter mig vid henne. Och vad glad hon blir när jag kommer fram!! Ojojoj!
Jaa, snart är de dax att faktiskt göra klart vårat freestyleprogram som vi har, för matte berättade att nu fram över kommer de mycket tävlingar som vi självklart vill vara med på.
Jaja..
Lägger in ett snyggt kort på mig och matte när jag tränar henne i freestyle =P
Voff voff

Mohahahaaa!

Hej igen då i dag =)
Måste berätta lite grann vad som hänt i dag.. Vi skulle åka till stan i dag och när vi är på väg mot bilen fick jag gå lös. Matte tyckte att jag skulle hoppa över vägbommen som är här ute och okej tänkte jag de kan jag göra. Men så miss bedömer jag avståndet till bommen och slår i mina bakben =( Huaa haltade efteråt.
Och i kväll busade jag lite med matte och husse =P
Dom stog i duschen. Husse säger då till matte "uscha jag tycker inte om att stå med ryggen mot dusch draperiet"
Efter ett tag går jag fram, och trycker med nosen genom dusch draperiet på husse. Hahahaaa! Vi fick oss ett gott skratt då husse hoppade till av rädsla. Oj oj oj!
Här kommer en bild på mig när jag badar också =)
Voff voff!

Jaha ja..

Jaha ja..
I dag fyller man år, men INGEN kommer i håg de =( Matte och husse kom inte på de förens nu =( Uscha, kanske man ska gråts ett tag. Neej.. De är ju inge roligt. Men fick i alla fall ett grisöra av matte. Sen kanske vi ska åka till stan så får se då hur de blir, om kanske jag får nå mera =)
Inga tikar kom på kalas i dag =( Men kanske att dom kommer en annan dag.
Ja jag måsta bara skriva att matte och husse glömde bort mig...
Jag laddar upp ett snyggt kort på mig också =P
Voff Voff!

Grattis på mig snart =P

Heeej =)
I morgon fyller jag år =P Jippie!!! Kommer nog en och annan pudding till tik och hälsar på mig i morgon, jag har hört ryktas om att Vicky kommer kanske och även något namn som låter som Ulla pratas de om... Men undra vem de är? Jag tror att de är den där puman som är en vit pudel. Hon är huuuuur söt som helst. Kanske man ska lägga in en stöt på henne då? Njaa... Fast Vicky då? Hon kanske blir sur då =(
Undra om jag ska höra med matte om hon kan fråga Tindras matte om dom vill komma förbi en sväng? Man fyller ju 4 år bara en gång i livet =P Jaja...
SHIT! Jag blir 36 år i människoår i morgon, ja... Nu börjar de närma sig slutet snart.. USCHA! Kan man inte få vara valp jämt, de var så himla bra då. Man Fick gå ut FLERA GÅNGER om dagen, sova i mattes säng och mkt mer.
Jaja... Hoppas de kommer många tikar i morgon i alla fall =D
Kram kram!!

Hejsan!

Hej! I dag har de inte hänt nå vidare mkt. Varit mest slö =)
Nu dom senaste dagarna har matte och husse lärt mig att krypa. De är faktiskt rätt kul att göra de för dom blir så himla glada när jag gör de. Och ni skulle sett i början när jag kom på vad dom menade. OJ vad glad matte blev när jag gjorde de. Jaa så nu planerar vi att jag ska krypa i de här freestyle programmet som vi gjort nu.
Nej i dag ska jag vara kortfattad för jag har hört de viskas om "han måste duscha i dag" så nu är de bara att gömma sig någonstans där matte inte hittar mig. Men vart...?
Voff voff!

Hej hej!

I dag är de strålande solsken ute och de gillar jag. Jag älskar att vara i solen och steka lite. Matte tog med mig ut i dag och borstade mig och guuuud så skönt de var att bli av med lite päls. Jag släpper ju så in åt helsike med hår just nu. De börjar ju bli varmt ute. När vi stog där ute och matte borstade mig fick jag stå i solen. Guud så jag njöt. Jag tror matte njöt lika mycket som mig. Matte såg jätte rolig ut efter borstningen, hon såg nästan ut som mig för all min päls fastnade på henne! Haha!
När vi varit inne ett tag kom de två människor, en med en kamera och en med nått vitt i handen, jag tror de kallas för anteckningsblock. Dom knäppte kort och pratade med matte och husse. Men jag.. Jag fick minnsan inte vara med på bild =( Uscha så taskigt! Jag är ju skit snygg och vad jag förstår skulle de komma ut i tidningen dom där korten. Tänk om jag skulle få vara med! Jag skulle nog få många beundrar brev från tikar här omkring. Men men jag får väl nöja mig med att jag varit med i tv när Gert Fylking och Robban Achberg gick genom Sverige.

Nej nu ska jag slöa lite. Jag lägger in en bild på mig också så ni får se hur snygg jag är =)

Voff voff!
Här är jag, ni måste ju hålla med om att jag är den snyggaste hunden här omkring ;)


Tjenixen!

Nu tänkte jag börja skriva blogg igen =) Jag hittade ju en så fin bloggdesign nu så jag blev lite sugen.
Jaa jag kanske kan berätta lite om mig själv. Jag heter Zantos och är snart 4 år gammal. Jag är en blandning mellan golden och labbe. Min matte heter Sandra och min husse heter Örjan. På dagarna gör vi inte så mkt mer än att slöa. I bland tränar jag min matte i freestyle. Alltså dans med matte =D Vi är jätte duktiga. Vi har tagit oss till andra klass nu i tävling =P Så till sommaren ska jag tjata lite på matte så vi kommer i väg på många tävlingar.
Ja så ser mitt liv ut.

Voff voff! 


RSS 2.0