Åhhh!!! Arg jag blir i bland

Ni vet när man ligger och sover som skönast och man drömmer om någon tik. Jaa de är ju så himla skönt, men då, då kommer matte med dammsugaren! Uscha vad arg jag bliiiir! Jag skulle just ta och börja nosa på en tik stjärt. Fasen! Och sen la jag mig inne i matte och husses sovrum. Ja tror ni inte på tusan då att matte kommer och ska bädda sängen så då ville hon ta täcket som jag dragit ner på golvet. Jaa så då fick man inte ens komma in i den där mysiga sömnen.. Usch vad less jag blir. Nu ska jag ta och gå och gömma mig så matte och husse inte kan störa mig.
Voff voff

Kommentarer
Postat av: eahunddagis

Haha, det känns som att man har gått på samma gator hundra gånger också, dock så är det alltid lika skoj när man ser eller träffar "kändisar" många blev kära i Qilaq när han var valp, nu börjar folk backa, haha! han har även varit med i Carolina Gynnings blogg ;) Fin bild på vovven &cool bloggdesign, speciellt "rubriken" :)

2010-04-10 @ 18:03:54
URL: http://eahunddagis.blogg.se/
Postat av: Alma

Haha, vilken intensiv blick :)



Kul, min Julius har en exakt sån blandras som kompis faktiskt! Lite halvgalen hela han, men ack så charmig ;) Jag trodde faktiskt att det var en rhodeisland ridgeback du hade...

2010-04-10 @ 19:58:59
URL: http://juliusmatte.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack :)

Jag har använt mig av klicker. När hon sett en hund så har jag klickat så har hon fått godis. I början belönade jag väldigt mycket men nu har jag minskat det ..

Här har du en sida (om du inte läst den redan):

http://profiler.aktivhund.se/Laine/Skvallertr%C3%A4ning-b3113.aspx

2010-04-11 @ 09:43:58
URL: http://snoomi.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0