BOLLEN!!!

JAG HAR HITTAT DEN! Alldeles själv! Jag kom på efter att jag skrev inlägget att den låg ju i hallen under skohyllan =P Hehe!
Ha de trevligt i kväll!
Voff voff!

MIN BOLL!!!!

MIN BOLL ÄR BORTA!!!!!!!
Jag har letat och letat! Matte har också letat. VART ÄR DEN?!?!?!
Jag som ville ha med den till "mormor" SKIT också..
Jaja, men jag fick med mig nått ben i alla fall. Men vart är bollen?!?! Jag vill ha den, min älsklingsboll...
SNYFT!! ='(

I dag smäller de

Hej hej!
I dag är de sista april, då smäller de en massa. Men jag är inte rädd =) Jag tycker de bara låter ganska illa. Men jag sover mig igenom kvällen.
Min mattes mamma kommer och hämtar mig i dag. Jag ska få vara med henne och hennes karl i kväll. De ska bli mysigt. Matte och husse säger att "mormor" ska hämta mig. Varför säger dom så tro? Men jag fattar att de är ju mattes mamma dom pratar om.
Nu längtar jag jätte mkt efter min "mormor". Tror de inte tar så lång tid innan hon kommer. Hon har berättat för matte att vi ska gå på golfbanan i kväll och springa och ha roligt! SOM JAG LÄNGTAR!!!!
Nej nu ska jag hjälpa matte att visa vart maten är så jag får med mig lite till "mormor"
De är så konstigt, matte vet tydligen inte vart maten är så jag får visa henne varje gång! Ojojoj!
Ha de bra!
Jag lägger ut ett kort på min "mormor" här. Den bästa "mormor" man kan ha!
Voff voff!

Mysigt!

Hej hej!
I dag vaknade husse med värsta blåtiran =P Ojojoj! Men så blir de när man fightas med hästar ^^ Hihi!
Linda, husses kompis kom förbi nu på morgonen och inspekterade skadan och åt lite frukost med oss. Vi satt ute och hade de jätte mysigt. Jag älskar att ligga ute på gården och spana. Matte tycker jag är så duktig på att hålla mig på gården fast än att de går hundar och katter förbi. Jag tycker också jag är duktig, de finns ju faktiskt inge staket eller nått så jag ger mig själv en eloge =P
Matte ska snart åka in till stan och fika med en kompis. Jag tror jag ska få åka med och lämna henne.
Om jag inte får så har jag ett knep som gör att dom låter mig följa med ^^ Jag sätter mig med blicken neråt och blinkar med ögonen och försöker se ut som att jag gråter. Då brukar dom ta mitt koppel och säga att jag får följa =D Hehe!
Nej nu ska jag passa på att vila innan jag ska åka bil och spana in brudar
Voff voff!

Husse har gjort illa sig =(

Hej hej!
I dag har vi varit med lill-matte i stallet för hon skulle rida och vi skulle gå med henne. Så hon började göra i ordning den "hästen" som jag tyckte såg ut som en stor hund, men den luktade inte så?
Våra grannar var också med så jag och den snyggingen Indra som hon heter tog ett race på en täkt där. När vi är på väg tillbaka för att följa med på ridningen ropar Lill-matte : SANDRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så matte småspringer lite, för hon trodde de hade hänt nå. Men började att gå vanligt igen sen. Men då ringde telefon och Lill-matte hade sagt att husse spräckt skallen. Så vi sprang i ilfart. Jag sprang jätte fort och drog i kopplet.
När vi kom fram satt husse på backen och blödde i halva ansiktet. Han hade tydligen spräckt ögonbrynet bara. Men de var massa blod och husse mådde dåligt så jag ville ju trösta honom men jag fick inte. Jag blev i väg skickad till grannarna som hade gått till bilen. Men jag lyssande inte på matte så jag stannade kvar tills hon blev vansinnig på mig och rev i på skarpen.
Usch! Förstod dom inte att jag var orolig för husse?!?!
Sen kom ambulansen och hämtade husse och vi fick åka i bil bakom.
Sen fick jag sitta kvar i bilen utanför människoveterinären. Åhh! Jag var så orolig. Inte visste jag hur de var med honom.
Sen körde våra grannar hem mig så jag fick sitta i min ensamhet och vänta. Men till sist kom husse och matte hem och husse hade ett plåster på ögat.
Tydligen hade hästen skallat honom, och tränset hade gjort illa husse.
Ojoj vilken kväll de blev.
Voff voff!

I går...

Tjohej!
I går var vi över till mattes kompis Helena och hennes karl Sickan. Och ni som följer min blogg vet ju att jag var så arg på Sickan för han hade ätit av mina godisar. I går förlät jag honom för de =P Han mutade mig med massvis med kakor! Så vi lekte ute på gården sen och var sams =D Han jagade mig runt runt och sånt. De var skit kul!
I dag händer de inte så mkt, matte är ganska trött och de är jag med. Men men, vi får se om de blir lite bök i rabatten här ute, då ska jag skydda matte från alla katter som kommer här och stryker. De är jag bäst på =P
Jag lägger in bilden på Sickan igen så får ni se som inte vet =)
Voff voff!

Hundpromenad

Hej hej!
I dag har de varit hundpromenad. De var jätte mysigt. Vi gick över två stora ängar, en mindre än den andra.
De var inte så många tikar med denna gång, tror de var 2 eller 3. De var en vovve som gick längst bak som jag inte fick någon kläm på.
Vi såg två st humlor som flög förbi också, SNART ÄR DE BADVÄDER!! Jippie! Längtar så jag nästan börjar gnälla =P
De var någon som gick med som knäppte lite kort =) Här är dom:
En mysig helg har de varit =D Nu ska jag sova lite, klockan är mkt och de är en dag i morgon.
Voff voff!

I går...

Hej hej!
I går gjorde vi inte så mkt.
Min familj åkte in till stan och bowlade, men jag fick sitta i bilen. Sen åkte vi och handlade, då fick jag också sitta i bilen. Men sen fick jag hoppa ut på parkeringen och skringa av mig lite. Jag lekte med husse lite och sen fick jag klättra upp på nå brädaktiga grejer. Och matte hon knäppte kort som vanligt på alltihopa =)
Tyckte de här kortet var så himla roligt =)
I går kväll var de en massa folk här. De var 10 st här =P De var roligt för jag fick så himla mkt uppmärksamhet hela tiden =)
Sen kom de en gubbe som jag tyckte mkt om. Jag vet inte riktigt vad de var med honom, de kändes som han visste vad jag tänkte =P Lite läskigt var de. Efter ett tag lade han handen på mig och hittade ett ställe där jag behövde "healing". Jag vet inte vad de är, men de kändes jätte bra =) Och då sa jag till honom att jag ville inte förmänskligas hela tiden av matte. Jag vill vara hund. Och vet ni då?????
HAN SA DE TILL MATTE! Alltså hörde han mig! Fatta vad coolt!
Matte har lovat att hon ska tänka på de i alla fall.
I dag blir de hundpromenad =) Hoppas de kommer mkt brudar!
Voff voff!

Åh vilken härlig dag!

Jag har haft de så lugnt i dag! Jag har sovit mesta dels, sköönt.
Jag har sovit med min orm =) De har jag inte gjort på hela veckan som Shila var här. Ja och förresten måste den till farbror doktorn för jag ville ha den och även Shila, så vi stog och drog i den bägge två. Till sist gick nästan huvudet av, så doktorn måste sy fast huvudet igen. Stackars orm..
Nu ska vi mysa lite så här på fredagskvällen =P
Voff voff!

Sovmorgon! =D

Hej hej!
I dag har jag haft sovmorgon! Ingen Shila har kommit och stört mig i min skönhetssömn =D Hon är hos sin matte nu. Jag har sovit som en stock.
Undra vad som händer i dag då? Jag har hört att kanske Sofia kommer och hälsar på oss i dag =) De är mattes och min kompis, matte gick i skolan med henne. Jag blir så himla glad när jag träffar henne. Hon är faktiskt lite av en hjälte för mig också. Hon räddade mig nämligen från katten vi hade förr. Bacill.
Han var jätte jobbig med mig, han skulle hela tiden leka och jag fick aldrig sova i fred. Till sist var jag så stressad av honom att jag fick stressklåda så matte och ex husse bestämde sig för att bli av med katten. Så Sofia kom och hämtade honom och han fick bo hos henne. TACK SOFIA! De var snällt. Du är min hjälte =P
Jaja.. Ha en bra dag allihopa
voff voff!

I dag åker hon hem!

Hej hej!
I dag åker Shila hem. Skönt, de skulle bli i går, men blev i dag.
I går ville husse mysa med Shila, men hon ville inte så jag fick mysa i stället =) ♥
Shila blev då jätte svartsjuk och ville mysa då. Men hon fick inte för jag myste ju med husse ^^
Jag var så himla go så matte knäppte kort på mig och husse.
Jag sa åt henne att hon skulle sluta, men de gjorde hon inte...
Ojojoj, vilken hund. Jag brukar bara bli sur när matte eller husse gosar med en annan hund, jag stör aldrig i alla fall.
Sen hände de här:
Shila kommer farande över soffryggen, jag såg de så jag tog mina tassar och skyddade mig, men husse han såg inget så han blev jätte rädd. Men vilken hund! Hon ville förstöra vårat mys! Usch, de ska bli skönt att slippa henne ett tag, men hon kommer tillbaka. Kanske hon är snällare då och inte retas så mkt.
Voff voff!

Hittade ett fint kort =)

Hej hej!
Jag hittade ett fint kort på mig och matte när vi hade uppvisning på Hälsinglands vackraste hund. Lägger ut de här.
Strax ska vi på våran morgonpromenad. Vi ska gå med barnen till skolan.
Ha de bäst i dag!
Voff voff!

Hur gör man?!

Åhh! Shila går mig på nerverna i bland! I dag har hon vilja leka heeela dagen... Men jag har inte orkat. jag har morrat, och morrat och morrat. Till sist rev jag i från riktigt. Ja vad tror ni hon gjorde då? Jo hon ställde sig i och ville leka IGEN! Knäpp jag blir! Men vad jag fattade ska hon hem i morgon ett tag. Då kan jag pusta ut och få matte och husse för mig själv =) Längtar nu! =)
Nej nu blir de kvällspromisen =P
Voff voff!

hundbajs lukten har lagt sig =P

Hej hej! Nu är hundbajslukten bort =) Jippie! Trodde ett tag att jag skulle gasas i hjäl.
I dag har matte varit ute och borstat mig och Shila =) Vi hade de riktigt mysigt. Skönt att bli av med lite päls också.
Ja annars har de väl inte hänt så mkt. Tänkte lägga ut lite snygga bilder på mig =)
Voff voff
Myror bits!!
Snyggaste vovven på jorden =P

Hjäääälp! De luktar bajs!

BLÄÄÄ! Shila har bajsat inne! BLÄ BLÄ BLÄ! Hon satte sig och bajsade INNE! Fattar ni?! INNE! BLÄÄ! Man går väl ändå ut och bajsar! Eller i alla fall säger till att man måste bajs, de gör hon ju annars. Nejdå, inte denna gång.
Undra om hon tycker vi har gjort nå dumt som vill att vi ska bli ihjäl gasad av hennes bajskorvar som låg så prydligt i vardagsrummet? Usch! Neej, jag har inte gjort inne sen jag var liten valp. Usch!
Jo pinsamt värre kissade jag på mig en gång, men de var för att jag var sjuk. Jag tyckte mitt tassavtryck i trolldeg var gott så jag knaprade i mig de och blev saltförgiftad och kissade på mig. Men jag var så himla smart så jag var faktiskt inne på toaletten där människorna kissar, men jag visste inte hur man fick upp locket och hur man gjorde för att komma ända upp i toan med strålen så de fick bli framför toaletten i stället.
USCH! SKONA MIG FRÅN DENNA LUKT! Matte har som tur var ljus från partylite som luktar jätte gott, hoppas dom hjälper mot hundbajslukt.
Voff voff!

Hej heej =)

I dag har jag varit med husse inne i stan. Jag slapp Shila ett tag =) De var så himla skönt. Jag har hört att husse och matte har pratat om att hon ska hem på onsdag. De ska bli skönt att ha matte och husse i fred ett tag faktiskt =) Men sen kommer hon tillbaka om ett tag. Vi får se om hon är lika jobbig då som nu =/
Nyss var våra grannar hit och åt tårta och kladdkaka, jag vet inte varför för de var då ingen som fyllde år?
Kanske var de mig dom firade fast för sent?
Matte berättade att Vicky ville träffa mig idag, men då var dom i Iggesund och trodde vi var där. Men så var ej fallet =( Men de får bli en annan gång.
Nu ska jag sova lite =D
Voff voff!
Lägger in några fina bilder bara ändå =)

Lördag..

Hej hej! I dag har vi inte gjort så himla mkt. Mest slöat en massa.
Matte har en kompis här och dom har ätit mat tillsammans. Hur kan dom göra de? Jag blir så himla stressad när jag äter tillsammans med någon.. Ojojoj, människor.
I alla fall när matte och hennes kompis lagade maten kom de en vovve in hos hos. De var en hane. Och eftersom han kom hem till mig så måste han rätta sig efter mig så tänkte att han skulle sättas på plats. Så jag morrade lite åt honom. Men då morrade han tillbaka och matte kom och tog mig därifrån. FASEN jag ville ju faktiskt slåss lite med honom och visa vem som är störst bäst och vackrast.
De visade sig sen att de tydligen var nån kompis till Shila eller vad de var? Ja jag vet inte.
I kväll satt sig husse i köket och började borsta Shila. Men JAG DÅ? Så jag gick till dom och puttade bort Shila för jag vill ju bli borstad! Och husse han borstade. GUUUD så mysigt =)
Här är en bild på husse och Shila
De var allt för i dag..
Voff voff!

I dag har jag varit på dejt =P

Hej hej!
I går fick matte ett inlägg på sin facebook att de var en Rottis i från Sundsvall som ville dejta mig! Hon heter Azda. Vi fattade tycke för varandra förut så därför ville hon dejta mig. Vi träffades på Helens Hundcenter. Jag trodde vi skulle leka och så, men nej så var de inte. Jag fick knappt nosa henne i rumpan! Men de var en mysig dejt i alla fall =P Vi pussades lite. Här är en bild på oss
Sen kom de en liiiiten sak. Jag trodde de först var en kattunge. Men de var de inte. De var en liten hund! Sen var så himla söööt! Men... Min dejt blev mer intresserad av den lilla hunden än av mig =(
Sen kom en gammal kompis till mig =) Freja och hon hade en ny brorsa med sig som heter Mio. De är Freja som står närmast kameran =)
Ja de var ett besök på Helens Hundcenter!
Voff voff!

Våååååår!

Hej hej!
Har vaknat till lite grann. GUUUUD så fint väder de är i dag. De känns som att sommaren kommer snart. Jag längtar som attans. Jag vill börja bada! De är ju de härligaste som finns att springa ut i vattnet och helst hämta nån pinne eller så.
Nu på morgonen har Shila hållt sig lugn. Hon har inte kommit och stört mig något i alla fall. De är jag glad för!
Jag undrar hur länge hon ska vara kvar? Hon är ganska rolig i bland. Men i bland är hon bara för mkt!! Uscha!
Ja hoppas alla vovvar kommer ha en bra dag i dag!
Jag lägger ut en fin bild jag hittade på mig också, tror den är från våren 2008 eller 2009 vet inte riktigt =D
Voff voff!

Promenad

Hej hej!
Jag, matte och Shila var ute på promenad för en stund sen. Då mötte vi på en JÄTTE stor hund, matte kallar dom för Grandis. Den var jätte stor verkligen och den var rädd för mig så jag kände mig så himla macho att jag till och med morrade åt honom. Synd att inte matte knäppte kort =( Den där grandisen var tydligen Kingens kompis. Kingen och jag gick på samma kurs en gång. De är en riktig busig hund de där. Jag gillar honom =D Shila gillade också honom.
Vi hundar och mattar gick i alla fall en liten promenad tillsammans och Shila var hemsk! Hon drog i kopplet och visste inte hur hon skulle betee sig. Jag försökte visa henne, men de gick inte så bra för de luktar ju så gott ute så i bland sprack de. Men bättre lycka nästa gång.
I alla fall, den där grandisen såg bra bekant ut. De tog ett tag innan jag fattade att de är samma ras som Adde var. Adde var min kompis ett tag, men sen försvann han. Matte säger att han är i hundhimlen och har de jätte bra.
Här är ett kort på honom
Jag saknar honom faktiskt =´(
Voff voff!

Trööööött!

Hej hej!
I dag blev jag väckt av en stank! Usch! De luktade BAJS! Ja vet ni vad de var?! De var Shila som hade bajsat på övervåningen! BLÄÄÄ! Vilken bajsunge!
Sen kommer hon till mig och ska leka. PÅ MORGONEN!! Och jag morrar, och hon backar och skäller... Åhhh! Vad trött jag blir på henne i bland. Jaja... Får se om jag kanske river i i morgon om hon väcker mig.
I dag i alla fall är de super fint väder ute så de blir nog mkt ute aktiviteter i dag har jag hört.
Men vet ni vad förresten! Shilas klor blev klippt i dag, jag tror de är jag som står på tur. Usch! Nu får jag ont i magen. Så nu ska jag nog gå och lägga mig i sovrummet så kanske dom inte hittar mig =P
Voff voff!

I dag...

I dag har matte, husse, jag och Shila varit i stan.
Vi gick en sväng genom stan för Shila behöver visst miljötränas lite säger dom. Men jag, jag går lugnt igenom stan och glänser =)
De finns en korvkiosk där på stan, där brukar jag ALLTID få korv =) Och i dag fick jag de med! Men då måsta jag dela den med Shila, de var lite tråkigt. Så nu när jag går förbi där så kollar jag alltid om tanten jobbar som jag får korv av! Dom säger att jag är så himla fin och är lik en hund dom haft. Jag vet att jag är snygg ;)
Jag lägger ut en bild på mig som Shila också när vi är på stan =)

Ja... Jag tror inte de hänt så himla mkt mer i dag. Nu sover Shila ett tag och de är såååå himla skönt!! Hon är så himla jobbig. Jag har börjat säga i från på skarpen nu i alla fall. De har jag inte gjort förut. Men droppen var när hon kom och förstörde min sömn på morgonen! Jag är ju så himla trött då.
Nej nu är de kvällspromis som gäller.
Voff voff!

Vilken härlig dag!

I dag har de varit så himla härligt! Solen har skinit och vi har promenerat nästan hela dagen känns de som =P
Vi åkte  först till matte och grejade lite, sen gick vi ner på Helens Hundcenter och myste lite med dom. De var så himla länge sen vi var där så när jag kom var jag så HIMLA glad! Jag har ju inte sett Helen på EVIGHETER! Så vi pussades och kramades lite. Sen är de ju så att jag har ju en sån bra matte så hon köpte ett ben till mig där =)
Sedan var vi till mattes pappa (jag brukar kalla honom för morfar)
Jag älskar att vara där för där får man korv! ^^ Shila var också med hela dagen. Vi har lekt en massa, de är ju rätt så roligt ändå. Fast lite jobbig är hon emellan åt.
Just nu håller min husse på med nå väldans konstigt! Han eldar ute på baksidan?!?! I nått stort svart som människorna kallar för grill. Och där lägger dom nå kött.. Usch de luktar så himla gott! Vi får se, jag ska nog tigga åt mig en smakbit =P
Voff voff!

Gästbloggare...

Hej hej igen...
Shila ville tydligen skriva här också hon blev lite sugen när hon såg att jag skrev blogg.
Hej alla Zantos läsare!
Shila var mitt namn=) Zantos hade visst nämnt mig på sin blogg här tidigare. och jag vill kommentera de lite, de är så att de är inte BARA jag som vill leka. Och de är faktiskt inte BARA jag som vill ligga bredvid! JAG HAR BILDBEVIS!
Fast han såg precis att vi skulle knäppa så han gömde sig bakom tassen.
Jaa nu är jag här hos Sandra och Örjan, Zantos matte och husse. Min matte har ledigt från mig ett tag. Och jag har ledigt från henne ett tag. Men de är ganska skönt jag har ju en redigan karl som tar hand om mig ;) Jag har faktiskt varit väldigt duktig i dag, Sandra och Örjan blev väldigt impad av mig. Jag visade upp att jag kan gå fot och ha ögonkontakt plus att jag kan stanna medans som går. Jaa dom blev mäkta imponerad. Men vaddå de är ju Border Collien i mig ;)
Kanske att jag får gäst blogg här fler gånger =)
Voff från lilla mig!

Gårdagen och idag...

Hej hej!
I går var de så himla skönt ute. Jag matte och lillmatte var ute och solade oss lite på baksidan. Jag var där ute i flera timmar i går =) Mysigt hade vi de och vi knäppte lite kort också.
Här är dom
Visst är jag snygg?! Hehe! Jaa... Just nu har jag damsällskap här. Förlåt Flinga =( Men hon är bara en valp i mina ögon. Hon är 8månader och heter Shila. HOn ÄR SKIIIIT JOBBIG! Hon ska leka HELA tiden. Och sen ska hon sova med mig också. Usch! Matte och husse säger att dom inte vet hur länge hon ska stanna. Åh herregud! HJÄLP MIG NÅGON!
Jag måste väl lägga ut nå kort på oss också då...
Vi har varit på hundpromenad också i dag. De var jätte mysigt i de fina vädret. Och vi blev ett gäng i dag =) Kul. Lägger upp nån bild på de med =P
Nu har jag nog inget mer att skriva..
Voff voff!

Åhhh!!! Arg jag blir i bland

Ni vet när man ligger och sover som skönast och man drömmer om någon tik. Jaa de är ju så himla skönt, men då, då kommer matte med dammsugaren! Uscha vad arg jag bliiiir! Jag skulle just ta och börja nosa på en tik stjärt. Fasen! Och sen la jag mig inne i matte och husses sovrum. Ja tror ni inte på tusan då att matte kommer och ska bädda sängen så då ville hon ta täcket som jag dragit ner på golvet. Jaa så då fick man inte ens komma in i den där mysiga sömnen.. Usch vad less jag blir. Nu ska jag ta och gå och gömma mig så matte och husse inte kan störa mig.
Voff voff

Grattis på födelsedagen!

Jag kom på nu i sista minuterna att min uppfödare Ulf Berglöf fyller år i dag! =P GRATTIS!! Hurra hurra hurra!!!

Slagsmål med ormen


I dag blev de de slagsmål med ormen. Ojojoj! VET NI VAD HAN GJORT?! Matte berättade att han sovit med dom en natt. Usch så himla sur jag blev så jag skällde först ut honom och sen blev han alldeles tokig och flög på mig. Jag får ju ALDRIG sova med matte och husse och då ska inte han de heller. Uscha vad sur jag blev.
Men nu är vi kompisar igen =D

Matte är snäll... Ibland =P

Hej hej!
I dag har jag blivit borstad, åååh så härligt de är! Man känner sig så älskad när man blir så ompysslad. Ja, annars har jag nog inte gjort så mycket i dag. Har lekt med min nygamla boll också. JAG ÄLSKAR DEN =P Matte hittade den åt mig i går, jag blev så himla glad. Jag har hört att vi hundar alltid brukar få med oss något från stället vi kommer i från. Min grej var en boll. Så bollar ligger mig varmt om hjärtat!
Matte knäppte kort på mig med bollen.. Men hon ska alltid krångla till de när de gäller kort... Åhh! Här är kortet i alla fall
Bollen är rolig men de är så himla jobbigt att den rullar, så i bland blir jag arg när den hamnar under nått
Men då är de bra med matte och husse för dom kan ju ta fram dom =D
Voff voff!

Matte är inte snäll alla gånger...

Åhhh! Matte kan skaffa en annan hund tycker jag i bland!
Husse tyckte att jag skulle få den sista smarriga köttbiten som blev över sen middagen ikväll. Han till och med höll den i handen när matte säger "Nej nej nej" och ruskar lugnt på huvudet.
Jag blev så arg så jag visste inte vad jag skulle göra.
Och husse den *MORR* lyssnar alltid på matte! Samtidigt förstår jag husse för matte är inte att leka med när hon morrar i från.
Så nu går jag runt och surar....
Se så arg jag blev!
Sen blev jag suuur!

NUUUU DUU SICKAN!!!

Va tusan är de som händer när jag inte är med?!?!?!?!
Matte visade mig en bild på hennes kompis Sickan, som faktiskt VAR min kompis....
Nu har han börjat äta av mitt GODIS!!!!
SIIIIIIIICKAN Vänd inte rumpan mot mig nästa gång vi träffas!
Här är bilden
Voff voff!

Helgen..

Hej hej!
Nu ar jag inte skrivit på några dagar. Vi har varit i mattes lägenhet och haft bara en dator m.m.
Men helgen har varit okej, vi har inte gjort så värst mkt matte och husse har haft karaoke på kvällarna och jag har fått varit hemma ensam. ENSAM!! Vet ni hur hemskt de är! När de är så hemskt då kan man ställa till de lite =D Mohahaa! Här är en lista på saker som jag gjorde i lördags kväll:
  • Tog husses tröja ur en korg och la mig på den
  • Husses tröja dög inte så länge så tog sängöverkastet och la mig på de ute i hallen.
  • Bäddade mitt bland skorna sedan
  • Välte en tygrulle framför dörren då jag vaknade upp ur en mardröm och var rädd att någon skulle komma och ta mig.
  • Ställde kaffebryggaren framför dörren, den stog bredvid före.
Jaa de var nog allt som jag gjorde =P
När matte och husse kom hem kom dom inte in nästan. Men tror ni jag blev nå glad när dom kom hem!? JAAA!
Men nu måste i åka hem till husse =D
Voff voff!

En undersökning

Nu är de så att min Tiger (mattes kompis) har gjort en undersökning. Hon vill nu att så många som möjligt svarar på den. Och de vill jag också för hon är min Tigelitiger =D
https://survey.mamut.com/s?s=17182 <------- Här är länken, klicka in på den och SVARA!! Annars blir farbror Zantos ledsen
Voff voff!!
( I SEE YOU!! Gör undersökningen nuuuuuu!)

I dag är jag ett slakt...

Hej hej!
Uscha så trött jag är i dag, fast de får man väl vara? Jag har sovit som en stock i natt och även nu på morgonen. Vaknade till lite när husse vaknade men sen var de natta igen.
I dag är de soligt väder ute =) De gillar vi skarpt! Så i dag blir de nog mycket spring i mina 4 små ben när vi kommer ut. Matte kommer nog få de lite jobbigt med mig och tycka att jag är styrig. Men de kan hon ha de =P
I går kväll satt sig matte och husse och myste framför tv:en med räkmackor! Ojojoj, gissa om jag blev sugen?! Dom såg så himla goda ut. Men till sist blev dom mätta och som tur var fanns de lite kvar! De var ägg, sallad, 2 st mackbitar med majonäs på och lite gurka kvar. Och som jag ska fisa i dag =P Stackars matte och husse. Men de är sånt dom får stå ut med när dom är hundägare. Hahaa!
Ha de bra i dag!
Voff voff!

Glad påsk!

Glad påsk på er alla =P
Min matte har varit riktig jobbig i dag! Uscha! HON KLÄDDE PÅ MIG EN MASSA SAKER OCH KNÄPPTE KORT! USCH OCH FY FÖR HENNE! När hon tog av mig kläderna blev jag så himla glad, då fick jag frolic =P Så de jag har lärt mig i dag är att man kanske ska göra saker man inte vill för då får man godis =)
Matte har klippt mina klor i dag också.. Och USCH så hemskt de är! Men då fick jag ett grisöra efteråt =)
Jaa.. Hoppas ni andra kommer få en bra påsk! =D
Okej.. Jag bjuder på mig själv och lägger ut kortet dåååå =) Men har gjort om de lite för ska de vara så ska de vara snyggt tycker jag =P
Voff voff!

Tröööött!

Hejsan svejsan!
Har nyss klivit upp typ, är så himla trött på morgon hehe! Jag vet inte riktigt om de är morgon nu men men...
Men nu är jag riktigt sugen på mat i alla fall! Shit! Ska nog gå och dra matte lite i armen och visa henne vart maten är igen. Hon verkar ju glömma de varje gång för hon frågar varje gång vart maten är någonstans. Konstiga människor!
Jaa, vad händer i dag då?
Vänta... Ska kolla ut...
SHIIIIIT! DE REGNAR! Orka regn! Men jag vet en sak som är bra med regnet de är att snön tinar mkt fortare =P Då blir de sommar mkt fortare!! Jippie! Hurra för regn!
Oj nu spårade jag ur lite tror jag, så lycklig är jag inte för regnet. Ojojoj!
Nej nu ska jag som sagt visa maten för människorna.
Voff voff!

RSS 2.0